Adatvédelmi elveink - Felhasználó Update

 


Az általunk bekért és a látogatók által önkéntesen megadott személyes adatokat a 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló Adatvédelmi Törvénynek megfelelő módon őrizzük, védjük, és gondoskodunk arról, hogy harmadik fél kezére soha ne jusson. Harmadik fél alatt értendő minden természetes és jogi személy, aki/ami a Földön előfordulhat.

Az ingyenes termékeknél, tanulmányoknál kizárólag egy keresztnevet és az e-mail címet kérjük be., nagyon gyakran még ezt sem.

A fizetős szolgáltatások esetén muszáj kérnünk a teljes nevet, lakcímet, (cégnevet, számlázási címet), már csak azért is, hogy a számlaadási kötelezettségünknek eleget tudjunk tenni. Ha nem kérnénk lakcímet és teljes nevet, pont akkor vétenénk a törvények ellen.

Ha aggódsz a személyes adataid biztonságáért, akkor kérlek, szerezz be egy korrekt kémprogram keresőt, mert a leggyakrabban a felhasználók saját gépéről kerülnek ki a bizalmas információk, bizonyos kártevők "jóvoltából". Ilyen esetben már nem csak a lakcímedet és a nevedet kell féltened, hanem akár a bankkártya adataidat és egyéb jelszóval védett adatokat is!

 

Biztonságos internetezést kívánok:


Vidi Rita

Felhasználó Update

 

 

 

 

 

 

Nyitólap   |   Termékeink   |   Vélemények   |   VIP Klub   |   Blog  |   Elérhetőségek

 

Copyright © Felhasználó Update®

Design & Code by CHUBY