Miért kéne időrabló és pénztárcát NEM kímélő tanfolyamokra járnod, ha kizárólag otthon szeretnéd kihasználni a számítógéped tudását?

 

Benned is megfogalmazódott már, hogy "De jó lenne valami átfogó oktatást kapni a számítástechnikáról"?


Benned is felmerül a gondolat: "Ki fog nekem segíteni? Én semmihez sem értek."?

 

Ugye Te is szeretnéd magabiztosan és hatékonyan használni a számítógépedet?

 

 

Gondolom tudod, hogy a számítástechnika fejlődését mindig is az határozta meg, hogy megkönnyítse az életed. Az hogy most Te nem ezt érzed, az annak tudható be, hogy nem tudod kényelmesen, magabiztosan használni a számítógéped, és nem ismered az alapokat. Pedig az alapok nélkül minden fejlődés ezen a területen kínkeserves, és akár haszontalan is lehet (mivel csak be tanulod a dolgokat, és ez nem is igazi fejlődés).

 

Az, hogy kezdőként problémákkal és a "tudatlansággal" küzdesz, az teljesen természetes, elvégre mindannyian kezdtük valahol, senki nem úgy született, hogy a kisujjában volt a tudomány.

 

De az nagyon nem mindegy, hogy mennyi ideig vesztegelsz a kezdő-stádiumban, és az sem mindegy, hogy az első időkben mennyi kudarc és mennyi öröm ér, mert ezek mind befolyásolják a fejlődésed.

 

A mi küldetésünk, hogy: átsegítsünk a kezdeti tétovaságon, és lerövidítsük azt az időszakot, amit a többség teljes sötétségben tölt.

 

Az a célunk, hogy olyan felhasználóvá válj, aki nem csak betanulta néhány program használatát, hanem olyan felhasználóvá, aki érti is a programok általános szerkezetét, akinek nincsenek olyan helyzetek, amiben ne tudná feltalálni magát.

 

Mert valld be őszintén, nem az zavar, hogy vannak programok, amiket nem tudsz használni, hanem hogy nem érted a felépítésüket, nem tudod hogy egy-egy menüpont neve mögött mi húzódhat. És amíg meg nem érted ezt a felépítésmódot, meg nem szokod a ezt a gondolkodásmódot, addig nem leszel magabiztos a gép előtt. És ezen nem segít az, ha egy-egy program néhány funkcióját megtanulod profi szinten használni. Ettől nem fogod nyugodtan, és magabiztosan használni a számítógépet, és továbbra sem fogsz tudni mit kezdeni egy idegen programmal, egy idegen helyzettel. Új, idegen programok mindig lesznek, a kérdés csak az, hogy felkészülten éred-e őket, vagy majd csak a megjelenésük után jó néhány hónappal, fogod tudni megtanulni a funkcióikat?

 

Engedd meg, hogy itt és most eloszlassunk néhány tévhitet ami akár már benned is megfogalmazódhatott:


#1 Tévhit:

 

"Ááá, ezt évekig tart megtanulni."

 

Tévedés, ugyanis helyesen megválasztott oktatási tematikával napok alatt megtanulhatod azt, amire az ismerőseid olyan nagyon büszkék, és amit ők valóban évek alatt csipegettek fel. Mi nem morzsákat adunk, hanem az egész tortát.


#2 Tévhit

 

"Én ezt soha nem fogom megtanulni, nincs hozzá tehetségem."

 

Tévedés, ugyanis ismerek olyan hölgyet, aki 80 éves korában kezdte a számítógép felhasználást, mikor már nehezére esett a járás, viszont nem akart kimaradni a világ körforgásából. Hidd el, ha Neki sikerült, akkor Neked is fog!


#3 Tévhit

 

"A legjobb, ha keresek egy tanfolyamot, ott majd megtanítanak mindenre."

 

Tévedés! Egy ilyen tanfolyamon nem a számítógép használatát tanulod meg. Nem leszel magabiztos felhasználó, hanem csak betanítanak néhány program használatára. Ráadásul egy-egy ilyen képzés sokáig tart, nem végezhető otthon, és mire a végére érsz, addigra annyi fölösleges dolgot tanulsz meg, ami még csak ha lehet még bizonytalanabbá tesz téged.


#4 Tévhit

 

"Otthon, egyedül lehetetlen ezt megtanulni."

 

Ez a tévhit idáig tartotta magát, viszont mi rácáfolunk a Felhasználó Update anyagokkal, ugyanis pont ezt a szinte lehetetlen feladatot tűztük ki célul: otthon, egyedül, egy könyv és egy videó segítségével elmozdulni a holtpontról, és olyan ütemben fejlődni, amiről álmodni sem mertél!"Oké, de mi ez a Felhasználó Update?"

 

A Felhasználó Update egy program, ami amellett, hogy kifejezetten a kezdő, otthon próbálkozó számítógép felhasználóknak készült, amellett a lehető legérthetőbb nyelven, és legegyszerűbben magyarázza a tudnivalókat lépésről-lépésre.

 


"A szövege és a nyelvezete annyira egyszerűen, konyhanyelven van megfogalmazva, hogy aki ezt nem érti meg az, reménytelen eset. Szerintem az óvodai felvételi anyag sokkal hivatalosabb és szárazabb nyelven van megírva."


Imre Béla

Gérce


 

"Miért PROGRAM?"

 

Mikor elkezdtük készíteni az anyagot, még az volt a terv, hogy egy teljesen átfogó, mindenre kiterjedő anyagot készítünk majd. Viszont az azonnal látszott, hogy akkor semmi mást nem érnénk el, csak beállnánk a többi számítástechnikai oktatási anyag után a sorba, és a Felhasználó Update "csak még egy" oktatási anyag lenne.

 

Ezért hosszas vívódás után döntöttünk: maradunk a kezdőknél, viszont számukra egy komplett programot nyújtunk, három részletben kapható tananyaggal. A későbbiek folyamán elindítjuk még a zárt, úgynevezett VIP fórumot is, ahol éjjel-nappal lehet kérdezni, tanácsot kérni, ott fogunk publikálni olyan anyagokat, amik segítségével sokkal speciálisabb tudást sajátíthatsz el. (természetesen itt is hangsúlyt fektetve arra, hogy ne csak betanuld a speciálisabb programok használatát, hanem meg is értsd azok általános felépítését)"Miről szól a tananyag?"

 

A Felhasználó Update Program úgy indul, hogy az úgynevezett 1.0 verziószámot viselő oktatási anyaggal megkezdjük az alapozást.

 

Bizonyára Te is tisztában vagy azzal, hogy bármilyen készség elsajátításánál a legfontosabbak a biztos alapok, hiszen később csak úgy lehet fejlődni mesteri szintre, ha van mire építkezni. Ez így van a főzésnél, a kőművességnél, a vírusirtásnál, a szoftverfejlesztésnél, és természetesen számítógép felhasználásnál is.

 

Ezért a Felhasználó Update 1.0 tananyag ott kezdődik, amit minden kezdő felhasználó kiejt a száján, mikor valakitől segítséget kér:

"Nekem úgy magyarázd el a dolgokat, hogy azt sem tudom, hogyan kell bekapcsolni a gépet!"

 

Ismerős?

Ha ezt olvasod, akkor valószínűleg már tudod, hogyan kell bekapcsolni a gépet, de azt tudod, hogy mi zajlik közben és miért így történik a bekapcsolási és kikapcsolási folyamat?

 

Ennyire az alapfelhasználásnál kezdjük, és a könyv és a videó végére megtanulod használni szinte az összes Windows beállítást, a Sajátgépet, tudsz létrehozni mappákat (pardon, megtanulod, mi az, hogy mappa), rendszerezni tudod a képeidet, és a többi.

 

Talán majd meg is lepődsz, de arra is kitérünk minden konkrét esetben, hogy mit NEM szabad most még csinálnod. Amit most még nem szabad csinálnod, azt a későbbiekben vesszük sorra.

 


"Nagyon tetszett, hogy lépésről - lépésre elmagyaráztad, hogy mi mire is való, mit hogyan célszerű használni, melyik gombbal mit lehet szabályozni, vagy éppen beállítani. Főleg, hogy mindent a legelejéről kezdted.. tehát az áramellátás, gépbekapcsolás,startmenü, vezérlőpult, fokozatosan így tovább.. le a kalappal előtted.
Ettől mesteribben nem is lehetett volna szerintem elmagyarázni és jobban leírni sem."


Nagy Sándorné Éva

Acsa

 


"A könyv és a videó ugyanaz?"

 

Gyakran kifogás az írott és digitális médiát tartalmazó anyagoknál, hogy "Na persze, a kettő ugyanaz, csak azért raktátok egy csomagba, hogy még több pénzt kérhessetek érte!" Biztosan vannak ilyen esetek is, csak nem nálunk.

 

A könyv és a videó már csak azért sem ugyanaz, mert a könyvet én írtam, a videót pedig Péter készítette, ráadásul van köztünk pár száz kilométer távolság is, tehát nem dugtuk össze a fejünket, és nem csináltunk klón-anyagokat.

 

A nagyon alapvető információk megvannak a könyvben és a videón is, hiszen egy kezdő számára nincs annál értékesebb oktatás, mint mikor "élőben" láthatja is azt, amiről olvasott. Ezért pár fejezet az elején, a jobb bevésődés érdekében egyezik, de teljesen más nyelvezettel.

 

Gondolj csak bele: olyan, mintha kapásból két személyes tanárod lenne! Ilyennel egyetlen ismerősöd sem dicsekedhet.

 

A nagyon alapvető információk után pedig teljesen kettéágazik a két anyag, de úgy, hogy mindkettőben folytonosság van, tehát ha a videót nézed először, és aztán veszed elő a könyvet, akkor is tökéletesen meg fogod érteni az anyagot, ugyanúgy, mintha előbb a könyvvel próbálkoznál.

 

Tudom, az öndicséret büdös, de ezt imádom ebben az egészben és többek között ez is a Felhasználó Update egyik nagy előnye:

 

Két különböző irányból megközelítve is ugyanaz a végeredmény, így igazodva a TE igényeidhez. (Sokan a könyvet részesítik inkább előnyben, és idegenkednek a videóktól, míg mások, szintén nagyon sokan, jobban kedvelik a videót, és nem annyira szeretnek olvasni.)

 

A kettő együtt pedig olyan ütős kombináció, hogy a könyvet elolvasva, a videót megnézve, pár nap múlva el sem tudod majd képzelni, hogy valaha volt olyan, hogy amatőrnek érezted magad.

 

 


Vélemények a videóról:

 

"A fokozatosság itt is megvan, érthető a magyarázat, a szemléltetés is nagyszerű, alapos, részletes, és minden apró részletet érintő.
Akár a bekapcsolás, a billentyűzet, az egér, Tálca és Start menü.. sok tudnivalót, a
Sajátgéppel kapcsolatban is nagyon sok információt juttattok el mindenkinek..

 

Nem is hittem volna hogy a Sajátgéppel kapcsolatban IS ennyit el lehet mondani. Ismerem,
használom, de így szavakban biztos nem tudtam volna így elmagyarázni.

 

Ami elnyerte a tetszésemet, hogy kihangsúlyozta Péter, hogy mihez, mibe nem szabad piszkálni, túrkászni."

 

Nagy Sándorné Éva

Acsa


 

"Tartalmilag nagyon hasznosnak találtam! Még így a könyv után is rengeteg új és fontos információt kaptam! ... Különösen tetszett a végén a fotórendezgetéses rész, merthogy nekünk is van majdnem tízezer fotónk, amiket eddig csak kezdetlegesen tudtam rendezgetni, de Péternek hála már sokkal ügyesebb vagyok!"


Gyetvai Zsuzsanna

Nyíregyháza-Nyírszőlős


 

"Oké, érdekel, hogyan juthatok hozzá?"

 

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni a Felhasználó Update 1.0 Kezdő Felhasználóknak szóló oktató anyagot.

 

Az űrlap kitöltése után kapsz egy visszaigazoló e-mailt (éppen ezért figyelj oda kérlek a helyes e-mail cím megadására), amiben minden tudnivalóról tájékoztatunk, a szállítás idejéről, módjáról és egyéb részletekről.

 


"Hogyan kapom meg?"

A Felhasználó Update 1.0 csomagot kizárólag postai utánvéttel küldjük, ugyanis hosszas tanakodás után kiderült, hogy mind a Te számodra, mind a mi számunkra ez a legkedvezőbb megoldás.

 

A csomagot a megrendeléstől számítva, körülbelül 5 munkanapon belül adjuk postára. A csomagod postára adásáról kapsz egy értesítő e-mailt, így az értesítő e-mailtől számítva másnapra már várhatod is a postást.


 

"Mennyibe kerül?"

 

Nagy formátumú értékesítők ilyenkor szokták megkérdezni, hogy:

"A kérdés sokkal inkább az, hogy SZÁMODRA mennyit ér meg az a TUDÁS, amit ezzel az anyaggal megszerzel!"

 

De én NEM TESZEM FEL ezt a kérdést, mert kezdőként még talán el sem tudod képzelni, hogy a biztos alapokon nyugvó, magabiztos felhasználói tudással mi mindenre leszel képes a későbbiekben.

 

Legyen elég annyi, hogy vagy órákat spórolsz meg a napi rutinból (ami ugyebár pénz), vagy akár még pénzt is kereshetsz a számítógéped segítségével (erre rengeteg példát tudnék sorolni, a VIP részlegben meg is teszem majd.)


Hogy hogyan szerezhetnéd meg ezt a tudást máshogyan, az egy izgalmasabb kérdés:

 

Ha magadra vagy utalva, és elmész egy „kezdő” tanfolyamra, akkor az minimum 3 hónap, kb. 100.000,00 Forint és utána még legalább egy-két év mire magabiztosan ülsz le a gép elé.

Ha esetleg minket kérnél fel, hogy egy ilyen szintű felkészítést adjunk neked, akkor maximum egy nap alatt beléd „tömnénk” ezt a tudást (sőt még többet is), de anélkül, hogy az órabérünkről beszélnénk ez minimum 70.000,00 Forintodba kerülne.


Ok, nem ragozom lerántom a leplet:

 

A Felhasználó Update 1.0 alapozó anyag Kezdő Felhasználók számára: bruttó 14990 Forint! Helyett!!! bruttó 11970 Forint a részleteket olvasd lentebb!

 

Ez az az ár amit fizetned kell, nincsenek rejtett költségek, a szállítási, és csomagolási költséget pedig mivel ma rendelsz mi álljuk!


 

"Mi van a csomagban?"

 

A csomagban találsz egy CD-t, amelyen a könyv anyagát kapod meg, digitális verzióban, és mellette egy, a könyv olvasásához elengedhetetlen olvasó programot.

Találsz a csomagban egy levelet, a CD használatához szükséges instrukciókkal, lépésről-lépésre.


A csomagban megtalálod a DVD lemezt is, szintén levél mellékelve hozzá, hogyan kell behelyezni, hova kell kattintani. Nem hagyunk magadra egy percre sem!

 

"Alig fordít hátat a postás, máris kezdődik az oktatás."

 


"Miért kedvezményes az ár? És hol van a papír alapú KÖNYV?" (a részleteket olvasd lentebb!)

 


 

100% garancia!

 

A víruskommandónál már hagyomány, hogy minden termékünkre pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

Ennek lényege esetünkben az, hogy ha az ismerőseid nem gyanúsítanak meg, hogy titokban informatikai főiskolára jársz, vagyis nem látványos a fejlődésed, akkor küldd vissza a csomagot fél éven belül (és a számlát) és mi visszafizetjük a pénzed!

 


Ok, beszéljünk a kedvezményes árról:

 

A nyomda elfoglaltsága, és a nyomdáztatás technikai nehézségei miatt, a nyomtatott papír alapú könyv csak később fog megérkezni, viszont mivel nem akarjuk tovább halogatni az anyag megjelenését, mivel már mindenki rágja a fülünket miatta, így az első 50 darabhoz készült CD-könyvet, és DVD-oktatóvideót, kedvezményes áron a papír alapú könyv nélkül adjuk, 11970 forintos bruttó áron. Figyelem! Csak ez az 50db lesz ilyen kedvezményes árú, ha ez a készlet elfogy többet ilyen áron soha többé nem tudod majd megszerezni ezt az anyagot!

 

 

A megrendeléshez töltsd ki kérlek az alábbi űrlapot, különös tekintettel az e-mail címre és a postacímedre.

 

 

Jelenleg nem lehet rendelni, köszönjük a megértésedet!

 

 

 

 

Nyitólap   |   Termékeink   |   Vélemények   |   VIP Klub   |   Blog  |   Elérhetőségek

 

Copyright © Felhasználó Update®

Design & Code by CHUBY